Key Account Manager Denmark

El- og infrarødvarme - kendte brands, ny organisation i Danmark

Vil du være en del af ETHERMA’s nye salgsorganisation i Danmark, og vil du være med til at fastholde og videreudvikle ETHERMA på det danske marked?

Stillingen er nyoprettet. Som ny Key Account Manager for Danmark får du ansvar for at vedligeholde og udvikle ETHERMA’s omsætning på udvalgte kunder i Danmark. Din første opgaver bliver at fokusere på de eksisterende kunder, specielt med hensyn til udendørs varmelampeserien SOLAMAGIC.

Du skal besøge kunderne, træne deres sælgere, yde teknisk støtte, udvikle og gennemføre lokale marketingkampanger, lave sambesøg med dine kunders sælgere hos f.eks. installatører og deltage på messer.

Yderligere skal du deltage i arbejdet med at udbygge ETHERMA’s markedsandele både ved at finde nye kunder og ved at sikre udbredelse af ETHERMA’s brede produktsortiment hos eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

En del af dit arbejde bliver at etablere kontakt til arkitekter, entreprenører og andre relevante aktører i byggebranchen.

Blandt de eksisterende kunder er f.eks. Solar, AO, Bauhaus og Coolshop.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med teknisk salg, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med salg af elektriske produkter til grossister i byggebranchen, byggemarkeder, eller webshops i Danmark.

Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring med salg til arkitekter, entreprenører og andre aktører i byggebranchen.

Det er en fordel, hvis du både har en teknisk baggrund suppleret med en kommerciel efteruddannelse eller erfaring.

Du har god teknisk forståelse og et kommercielt drive. Du arbejder struktureret, disciplineret og med fokus på dine kunder og dine resultater. Du er god til at lytte og forstå kundernes behov.

ETHERMA tilbyder et job i en helt nystartet organisation i Danmark, hvor du får en central rolle og stor indflydelse på, hvordan virksomheden videreudvikler sin markedstilstedeværelse.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar, med mulighed for at præge din egen hverdag. Du kommer til at arbejde i en international virksomhed, der understøtter bæredygtige løsninger.

Hos ETHERMA er der højt til loftet, virksomheden har en åben kultur, hvor alle medarbejdere kan bidrage med egne ideer, og alle er på samme hold.

Hvis det lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi gerne fra dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte Partner Christian Strøyberg, KAR+CO, på tlf. +45 81 77 10 95.

Ansøgning

Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade din papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.