Key Account Manager

Ansvar for de 2 største kunder * Udvidelse og professionalisering af strategisk kædesamarbejde                                      

Har du erfaring med professionelt Account Management arbejde på strategiske kunder - gerne detailkæder? Har du tilegnet dig moderne, digitale værktøjer i arbejdet med at udvikle store kunder? Tænker du i samlede kundeløsninger og langsigtede samarbejds relationer, samtidigt med at du tager ansvar for at nå de mål, som vi sammen har sat os? - Så er det måske dig, vi søger!

Vores kunde ejer førende brands og har et bredt sortiment og en stærk position i det danske marked, hos både B2B og consumer kunder. Man handler med alle relevante detailkæder i branchen, har fast sortiment hos de fleste og er dermed førende i sin kategori.

En af de dygtige KAM’er er blevet forfremmet internt, og vi søger derfor en afløser. Som Key Account Manager bliver det din opgave at styrke forhandlingspositionen i forhold til større nøglekunder, du bliver bl.a. hovedansvarlig for virksomhedens to største kunder, hvis omsætning i dag udgør 50% af det samlede salg i Danmark.

Du skal i samarbejde med dine kunder udvikle og sammensætte sortimentet til den enkelte kæde. Sammen med kolleger i marketing, produktudvikling og salg er du ansvarlig for, at der bliver udarbejdet kundespecifikke kampagnekoncepter og markedsføringstiltag. Du kommer også til at arbejde med prisstrategi, udvikle kundetilpassede koncepter omkring sortiment, events, træningstiltag hos kunder osv.

Virksomheden arbejder ud fra en 80/20 filosofi - en praksis, hvor der bliver lagt vægt på kerneprodukter samt nøglekunder for at sikre stor kundetilfredshed hos strategiske kunder og det rigtige sortiment på de forskellige produktområder. Dette vil også afspejle sig i, hvordan du som Key Account Manager arbejder sammen med kunderne, for at opnå et fælles mål og forbedre såvel deres som egen forretning.

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har en mellemlang kommerciel uddannelse. Det er afgørende, at du har en solid salgserfaring til detailkæder eller andre lignende storkunder. Du har 3-5 års erfaring som Key Account Manager på strategisk vigtige kunder. Derfor færdes du hjemmevant i forhandlinger om årsaftaler med professionelle kædekontorer/hovedkontorer, men også med at udvikle konkrete handlingsplaner på kundeniveau og sikre, at de bliver implementeret og fulgt op.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv, ambitiøs og handlingsorienteret med et stort drive, og du er en god købmand, der sikrer en fornuftig forretning. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at finde løsninger, som imødekommer både køber og sælgers behov og forventninger. Dine mange samarbejdspartnere internt og eksternt møder du i øjenhøjde og skaber stærke og langsigtede relationer til, men du holder samtidigt den professionelle tone og varetager din virksomheds interesser. Vi forventer, at du er en teamplayer, der tager ansvar for udviklingen af dine kunder, og som kan agere selvstændigt inden for en bred ramme. Arbejdet foregår med udgangspunkt hjemmefra og ugentlige møder på hovedkontoret i Middelfart. Det er vigtigt, at du bor centralt i forhold til motorvejsnettet, så du kan komme rundt til kunderne

Du tilbydes

Du bliver en del af en stor koncern, med en tydelig entreprenørkultur, der bygger på markedslederskab og frihed til de lokale organisationer.

Der er fokus på innovation i samarbejde med de største kunder og på de stærkeste produkter i sortimentet.

I virksomheden er der højt til loftet og stor fokus på at tilbyde karrieremuligheder internt, så der vil være rig mulighed for en personlig og faglig videreudvikling - i en organisation, der strækker sig ud over de danske landegrænser og omfatter flere forskellige forretningsområder.

Spørgsmål

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt partner Betina Bay Frandsen, KAR+CO, på telefon 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist 

Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.