Account Manager – holdspiller med teknisk flair

Bliv en del af et succesfuldt team i en nyoprettet stilling

Har du teknisk flair, lyst til en salgsrolle og mod på nye udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr

Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher, fx energioptimering, HVAC, pharma, sundhed, fødevarer og industri. Afhængigt af din erfaring vil du fra start have fokus på den/de brancher, som giver bedst mening.

Virksomheden har et stort antal kunder, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder.

Du har din hverdag på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden sørger for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du har også til enhver tid god backup fra dine erfarne kolleger i teamet.

Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner

Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring inden for HVAC, er det en fordel. Uanset udgangspunkt så har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.

Yderligere information  

Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.