Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotek

Holdspiller • Teknisk flair • Grundigt onboardingforløb

Har du teknisk flair og lyst til en salgsrolle med primært fokus på pharma- og laboratoriesegmentet? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr
Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 engagerede kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher. I din rolle vil du have primært fokus på pharma/biotek- og laboratoriesegmentet, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder. I teamet hjælper man hinanden, hvorfor du også vil komme til at beskæftige dig med andre brancher.

Til daglig befinder du dig på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden forstår vigtigheden i at komme godt i gang fra start, og netop derfor sørger de også for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du vil til enhver tid også møde god backup fra dine erfarne kolleger i teamet, som altid er klar med en hjælpende hånd, vejledning og sparring.


Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring med salg til pharma, er det en fordel. Uanset udgangspunkt har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og en ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale