Produktionsleder til virksomhed i vækst

Optimering af kundetilpasset produktion     *     Nøglespiller til lederteam søges!

                     

Kan du tage ansvar, få folk med dig, og trives du i en aktiv rolle i en produktion? Har du erfaring med udvikling og implementering af processer, der optimerer produktionsflowet og sikrer høj kvalitet? Og kan du se dig selv i en kreativ organisation, hvor der er højt til loftet, samtidig med at kvalitet, fleksibilitet og gode relationer til kunden er i centrum. Så er dette et job for dig!

Du får en central rolle i en mindre produktionsvirksomhed, hvor dit ansvar bliver at videreudvikle og sikre en optimal drift i produktionen samt fastholde den høje kvalitet, virksomheden er kendt for. Virksomheden er udelukkende ordreproducerende, projektorienteret og leverer både enkeltopgaver og længere produktionsserier.

Jobbet
Din organisation består af ca. 20 medarbejdere, fordelt mellem produktion og montage, samt mindre funktioner som planlægning, varebestilling, lager og forsendelse samt et internt værksted.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet i produktionen i tæt samarbejde med din planlægger. Sammen med resten af lederteamet identificerer, udvikler og implementerer du værdiskabende tiltag, der optimerer processerne og overleveringen fra ordremodtagelse og grafisk afdeling til produktionen og montage.

Du skal både kunne være til stede på gulvet med dine kompetente kollegaer, sikre fremdrift i de optimeringsprojekter du iværksætter, samt deltage i ledergruppens arbejde, hvor du sammen med virksomhedens ejere og de andre afdelingschefer vil drive den strategiske videreudvikling af virksomheden.

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har minimum 3-5 års erfaring som produktionsleder fra en ordreproducerende og projektorienteret virksomhed og derfor forstår hele produktionsflowet, fra salg og udvikling til indkøb, produktion og montage. Det er en fordel, hvis du har haft med produktion af færdige produkter med et element af æstetik eller kreativitet at gøre.

Vi ser gerne, at du har en mellemlang uddannelse inden for produktion, teknik eller supply chain. Fx som maskinmester, produktionsteknolog, industrioperatør, skiltetekniker, logistikøkonom eller lignende.

Du er en erfaren bruger af IT: Produktionsstyringssoftware, ERP-systemer og naturligvis Office-pakken. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med LEAN produktionsprincipper.

Som leder kan du sætte retning, implementere de nødvendige tiltag og få folk med dig.

Du kan møde folk i øjenhøjde, du er god til at lytte og kommunikere på en enkel og ukompliceret måde. Du kan skære igennem og træffe tydelige beslutninger, så alle ved, hvad de skal og hvorfor.

Du trives i et miljø med et stærkt kundefokus, hvor omgangstonen er uformel, hvor der er højt til loftet, og hvor nye idéer er mere end velkomne, hvis du også selv har drivet til at implementere dem.

Spørgsmål

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt partner Christian Strøyberg, KAR+CO på telefon 81 77 10 95.

Ansøgning og ansøgningsfrist 

Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.