Divisionsdirektør for BtC – til DGI Byen

Nyoprettet stilling • Kommerciel nøglerolle • Forretningsudvikling & digitalisering

Med reference til DGI Byens CEO søges en divisionsdirektør til nyoprettet stilling med ansvar for den samlede BtC-forretning

DGI Byen står historisk stærkt, og bestyrelsen har godkendt en ny strategi, som danner retning og ramme for, at virksomheden kan vokse med formålet: DGI Byen forbedrer sundheden og livskvaliteten for københavnerne. Virksomheden skal arbejde mod at blive et kraftcenter, der er et naturligt og foretrukket samlingssted og omdrejningspunkt for sundhed. Et univers hvor alle gæster motiveres og inspireres til en sund livsstil – både i alle dele af DGI Byen på Vesterbro og i et fremtidigt digitalt univers. 

En sundhedskrise er under opbygning, og DGI Byen ønsker at positionere sig langsigtet ved at skabe en relevant, meningsfyldt og stærk position på sundhedsområdet. Virksomheden står således foran en transformationsproces, og til understøttelse af den nye strategi er det besluttet at indføre en divisionsmodel med en BtB-division og en BtC-division. Divisionsdirektøren bliver en del af den øverste ledelse i DGI Byen.

Kommerciel BtC-nøglerolle
I denne nyoprettede rolle og nyoprettede division vil du i meget høj grad selv være med til at definere både muligheder, projekter og opgaver. Med dine strategiske BtC-kompetencer vil du, i tæt samspil med øvrige relevante interessenter, stå i spidsen for skabelsen af et DGI Byen som sundhedsaktør – der rækker langt ud over matriklen på Vesterbro.

DGI Byen er et levende, passioneret hus, hvor gæsteoplevelser er i centrum i hverdagen. Transformationsprojektet er ambitiøst, omfattende og langsigtet – og du arbejder derfor både strategisk, taktisk og operationelt med fokus på at sikre en smidig afvikling af driften og samtidig sikre fremdrift i transformationsprocessen. Det indebærer bl.a. opbygning af identitet, sundhedsydelser og kundetilbud samt udvikling af et helt nyt digitalt sundheds- og medlemsunivers.

Som divisionsdirektør er du overordnet ansvarlig for divisionens drift, udvikling og organisation med både fastansatte og timelønnede – samt en meget kompetent og engageret ledergruppe med stor erfaring.

Din baggrund
Du har en relevant kommerciel uddannelse og stor erfaring i krydsfeltet mellem forretningsudvikling, digitalisering og gæsteoplevelser. Du har endvidere solid erfaring med strategiudvikling og forandringsprocesser – og så er du en stærk ledelsesprofil med respekt for mennesker. Du er et naturtalent, når det kommer til at arbejde i og udvikle stærke partnerskaber – og så har du et skarpt øje for Vesterbro-kant.

Uanset udgangspunkt kan der være flere veje til rollen. Du er en kommerciel lederprofil med erfaring fra detailvirksomhed med markant digital tilstedeværelse, eller måske har du arbejdet med udvikling af sundhedsuniverser. Det kan også være din primære erfaring er hentet fra byudvikling og strategiske partnerskaber, lige som din baggrund kan være fra arbejdet med gæsterejser og -universer. 

DGI Byen er en levende virksomhed, hvor passion, stort engagement og værtskab er væsentlige værdier. Du kan se dig selv i den strategiske retning og ambition og kan både gå forrest og sætte retning og samtidig være en passioneret holdspiller. Som person er du engageret, smittende og positiv – og du er nytænkende og inspirerende. Du kan balancere en strategisk udvikling med daglig drift og problemløsning, og så er du resultatorienteret og kan drive processer og projekter i mål.  

Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Ansøgning og ansøgningsfrist
Har du lyst til og mod på denne opgave, så send os meget gerne dit CV. Ansøgninger behandles i takt med, at de modtages. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at frem-sende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.