European Sales Manager

Nyoprettet stilling • Bredt ansvarsområde/hands-on • BtB industri

Brænder du for at skabe stærke samarbejder med både kunder, agenter og kolleger i en globalt førende virksomhed med dansk hovedkontor? Har du lyst til at sælge markedsledende produktionsteknologi på tværs af Europa med stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, vi søger!

Nilpeter er den globale markedsleder af produktionsteknologi til den grafiske branche, og i din rolle refererer du til virksomhedens globale salgsansvarlige. Som European Sales Manager er det din hovedopgave at fastholde og udbygge Nilpeters unikke position på tværs af Europa, og du samarbejder med et bredt og veletableret agentnetværk i afdækningen af projekter og muligheder.

Du bliver Nilpeters ambassadør på nogle af de største markeder - blandt andet Tyskland som det største. Du er en storyteller og teknisk interesseret.

I din rolle har du både et tæt dagligt samarbejde med dine kolleger på hovedkontoret i Slagelse og dine kolleger i den globale organisation. Med udgangspunkt i din særlige evne til at skabe relationer, og din erfaring med projektsalg, driver du processer og projekter og engagerer relevante kolleger undervejs.

Dine opgaver vil være:

  • Fastholdelse af det gode samarbejde med og opbygning af tætte relationer til både agentnetværk og kunder
  • Etablering af tætte relationer til kolleger på hovedkontoret og globalt
  • Key Account Management af globale/europæiske koncerner i branchen
  • Identificering af kunder og projekter og håndtering af den samlede salgsproces
  • Positionering af Nilpeter og teknologien ved at invitere til og planlægge salgsbesøg/demo på virksomheden
  • Deltagelse på messer, konferencer samt i brancheforeninger/netværk
  • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
  • Udarbejdelse af forkalkulationer og forhandling af projekter med agenter/kunder
  • Helt grundlæggende at positionere virksomhed og teknologi overfor agenter og kunder – i tæt samarbejde med marketing
  • Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Slagelse, og du skal forvente 50-70 årlige rejsedage.

 

Din baggrund

Du har solid erfaring med BtB industrisalg/projektsalg fra en virksomhed, som afsætter tekniske produkter. Du er en ægte ”netværker”, god til at opbygge tillid og brænder for at skabe stærke samarbejder med et bredt netværk af interessenter både internt og eksternt. Da din rolle er international, har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver flydende engelsk, ligesom du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale – og kan du tale tysk, er det et ekstra plus.

Som person er du nysgerrig og interesseret, handlingsorienteret og vedholdende – og så er du præstationsorienteret og har stort gåpåmod.

Du tilbydes

Hos Nilpeter får du en selvstændig og vigtig rolle i en succesfuld dansk, globalt markedsledende industrikoncern. Du får alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i et afvekslende og bredt favnende job med stor international kontaktflade.

Dertil kommer naturligvis gode ansættelsesvilkår.

Spørgsmål og ansøgning

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Helle Grüner, KAR+CO på telefon 31 26 33 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.