Indkøbschef

Outsourcet produktion * Bæredygtighed * Leverandørudvikling

Er du en skarp indkøber med ledelseserfaring, styr på optimering af logistik, indkøbsforhandlinger og leverandørudvikling? Så kig her!

Du bliver ansvarlig for PLUS’ indkøbs- og logistikfunktion med tre medarbejdere, får en plads i lederteamet og kommer til at være en del af en meget positiv udvikling, som har været i gang i virksomheden de sidste 5-6 år. PLUS har i dag en betydelig og synlig position på det danske marked med sine smukke produkter i træ og stål til haven. Produkter som havehegn, udemøbler, havehuse, shelters, højbede og legestativer pryder allerede mange danske haver og terrasser. Samtidigt er PLUS i fuld gang med at øge kendskabet til brandet i udlandet, og eksporten øges betydeligt i disse år. Indkøbet foregår hovedsageligt i Skandinavien, Østeuropa og Baltikum samt Asien og leveres til lageret i Vejen, hvorfra det distribueres til kunderne, som især er byggemarkeder og webshops. Der leveres i stigende grad også direkte til forbrugere.

PLUS søger en indkøbschef, som kan bidrage til den vækst og udvikling, som PLUS forventer at fortsætte. Der er særligt behov for, at du varetager ansvaret for at udvælge de rigtige leverandører, skaber stærke relationer til dem, udvikler dem og forhandler gode rammebetingelser med dem. Du får et ben ind i produktudviklingsteamet ift. nye/alternative leverandører og materialer, prototypeudvikling, tests og kvalitetskrav samt prisniveauer osv. Bæredygtighed er et fokusområde, både når det kommer til at anvende genbrugsmaterialer i produkterne, og når det kommer til emballage og transportområdet. Sidstnævnte er en betydelig indkøbskategori hos PLUS, hvorfor optimering af transport, såvel hjemtagelse som distribution til kunder er vigtigt.

To indkøbsassistenter hjælper dig og varetager især den daglige disponering, men i travle perioder er du ikke for fin til at give en hånd med. Du får et tæt samarbejde med resten af lederteamet, særligt med salgschefen vedr. forecast og løbende efterspørgsel og med administrationschefen, som leverer en række data til forecast-processen og indkøbsplanlægningen. Også produktudviklingsteamet og lagerchefen bliver vigtige sparringspartnere.

Vi forventer, at den nye indkøbschef kan skabe, pleje og videreudvikle vores stærke leverandørportefølje og derigennem sikre os stærke relationer, gode priser og betingelser samt udviklingsmuligheder sammen med leverandørerne. Du har en god forståelse for, hvordan B-2-C salg er drevet af sæsoner og markedsføring, og du kender til at skulle tilpasse disponeringen løbende i tæt samarbejde med salg. Vi forventer, at du har uddannet dig, fx inden for Supply Chain /det kommercielle område og at du har ca. 8 års erfaring med internationalt indkøb og logistik, herunder et par år med det overordnede ansvar for en indkøbsfunktion. Du har formentlig erfaring fra en virksomhed, der enten selv producerer eller som udvikler og designer produkter, men har outsourcet produktionen til underleverandører. Det vil være en fordel at have erfaring med kategorier som transport, emballage, træ og metal.

Indkøbsposten er en nøgleposition i PLUS, og den ambitiøse og dynamiske ledergruppe glæder sig til at byde dig velkommen i teamet. PLUS er en mindre organisation, med en uformel kultur, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til både grin og travlhed. Som vores nye indkøbschef har du format til at drive udviklingen et trin videre. Du har et ønske om at kunne påvirke tingene i en positiv retning og du kan se dig selv i en kundeorienteret og omstillingsparat virksomhed, hvor din evne til at motivere dine omgivelser kommer til sin ret.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så upload dit CV og evt. ansøgning via linket. For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, Partner Betina Bay Frandsen, på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.