Koordinator til ordrehåndtering og administrativ support

Boligtekstil - Flow of goods 

Er du den, der kan sikre, at der er styr på ordreflowet og administrative processer, og vil du tage dig af ordrekoordineringen i samarbejde med kunden og leverandøren i en agenturvirksomhed? Så er her et job til dig.

CAT Agencies er en agenturvirksomhed med egne leverandører i Fjernøsten og Europa og leverer interiør-produkter til 27 lande verden over. I stillingen som ordrekoordinator vil du derfor få en bred international kontaktflade. 

I tæt samarbejde med resten af teamet håndterer du ordreflowet og den grundlæggende drift af administrative processer inden for et vareområde. 

Du kommer til at arbejde sammen med en Business Development Manager, hvor du er med i hele processen fra hjemtagelse af vareprøver, kommentering af vareprøver, varebeskrivelse og oprettelse, ordreafgivelse, opfølgning på leveringstider og ikke mindst generel opfølgning på ordrerne. Og du vil deltage aktivt i kollektionsgennemgange og -præsentationer. 

Dine arbejdsopgaver vil også være at

  • Supporterer Business Development Manager i alle processer omkring dokumenthåndtering, dokumentation., produktsortiment og flow of goods
  • Daglig kommunikere med leverandører i Fjernøsten via mail, online møder og telefon
  • Vareoprettelse og oprette checklister på nye artikler
  • Ordreafgivelse og -oprettelse i Navision
  • Ordre-koordinering i samarbejde med leverandøren og kunden 
  • Ajourføring af ordrelister, vareoversigter, prislister, kommissionslister
  • Ansvar for artwork/emballage

Det er vigtigt, at du kan trives med at arbejde med en høj datadisciplin og fokus på detaljer i forhold til deadlines og struktur. 

Du kommer fra en lignende stilling, og har mindst 3 års erfaring. Du har opbygget en god grunderfaring med at sikre et konstant og optimalt vare-flow, og du er knivskarp til at sikre at deadlines overholdes, for du arbejder struktureret og målrettet. 

Du kan bevare overblikket og roen i en hverdag, hvor det ofte går stærkt, og hvor du kan have flere opgaver i spil på samme tid. Men det passer dig godt, for du har drive, og ynder at arbejde med en høj grad af selvstændighed. 

IT generelt og excel specifikt falder dig naturligt som dine daglige værktøjer.  Har du en uddannelse inden for handel, er det en fordel, og du skal kunne engelsk for at kunne kommunikere både mundtlig og skriftligt med leverandører og kunder.

CAT Agencies tilbyder et spændende og alsidigt job i et internationalt miljø. Du bliver en del af et team med 12 engagerede medarbejdere. Endvidere tilbyder CAT en arbejdsplads med sundhedsforsikring, pensionsordning, et stærkt fællesskab med dine kollegaer.

Har vi fanget din interesse? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at klikke på ’Søg stillingen.’

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Strøyberg (tlf. 8177 1095 eller cs@karplusco.com) hos KAR+CO. 

Ansøgning 

Ansøgninger behandles løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.