CFO til Madklubben

Ambitiøs og innovativ koncern på vækstrejse

Jobbet 

Med reference til CEO søger Madklubben en CFO med ansvar for økonomi, indkøb og IT. Som CFO er du ansvarlig for, at Madklubbens overordnede økonomiske styring er optimal, og at der til enhver tid er fuldt overblik over både koncernens samlede og de enkelte driftsenheders performance. Endvidere er det din opgave at videreprofessionalisere økonomifunktionen, så den kontinuerligt er gearet til at indfri koncernens målsætninger, ambitioner og vækstrejse.

Sammen med CEO og COO udgør du den øverste ledelse i Madklubben, som ud over restaurantkoncepter, har udviklet et solidt cateringkoncept og for alvor sat fokus på BtB-segmentet med frokostordninger og kantinedrift. Koncernen har flere end 1.500 ansatte, og i eget team har du ansvaret for ca. 10 medarbejdere.

Madklubben er en koncern i stor vækst, og du vil stå i spidsen for nye tiltag inden for eget område og på tværs af virksomheden. Med dit tydelige lederskab formår du at udfordre og sparre på tværs af organisationen via din evne til at forstå både forretningen og kulturen. Du vil opleve, at mange processer og strukturer fortsat er under opbygning, og du skal derfor være indstillet på, at der vil være en del opgaver, der kræver, at du selv er hands-on.

Det faglige ansvarsområde omfatter styring og ansvar for koncernens økonomi, herunder controlling, likviditetsstyring, budgetter, forecast og analyser. Du er medansvarlig for, at koncernen til enhver tid leverer på de økonomiske målsætninger, og du sikrer den økonomiske rapportering til både drift og ledelse. Derudover bidrager du med support og sparring på alle former for forretningsudviklingsprojekter herunder opkøb, digitale infrastruktur-projekter, etablering af nye enheder, forretningsområder etc. I din hverdag har du fokus på, at den samlede økonomiske forståelse på tværs af koncernen kontinuerligt løftes.

Din baggrund
Du har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. eller HD(R). Derudover har du en solid ledererfaring fra tilsvarende rolle og har formentlig erfaring fra relevant branche med ejerstruktur med moder/datterselskaber, hvor forretningsenheder drives som selvstændige selskaber, med administraive sammenhænge. 

Med din solide forretningsforståelse tænker du kommercielt og strategisk i en bredere sammenhæng. Du har et digitalt mindset og en stærk værktøjskasse i relation til økonomiske styringsredskaber og forretningsunderstøttende processer.

Som person er du engageret og går forrest og er et fyrtårn for virksomhedens værdier og indtjening. Du har et tydeligt lederskab med beslutningskraft og vilje til fremdrift, balanceret med respekt for det eksisterende. Du trives i en hektisk hverdag med både små og store udfordringer og evner at agere hurtigt og effektivt i en ejerledet virksomhed.

Yderligere information
Har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Ansøgning og ansøgningsfrist
Har du lyst til og mod på denne opgave, så send os meget gerne dit CV. Ansøgninger behandles i takt med, at de modtages. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.