Salgschef Øst – Salg af varmepumper til private

7 udekørende konsulenter – betydeligt vækstpotentiale – Grøn omstilling

Jobbet
Forretningen med at sælge varmepumper til private kunder understøttes af den politiske ambitiøse dagsorden om en grøn omstilling og er i stærk vækst.

Vi søger en Salgschef til varmepumper på Sjælland, der med base hjemmefra eller fra kontoret i Taastrup kan stå for den daglige salgsledelse og videreudvikling af en effektiv salgsorganisation. Du sikrer, at konsulenterne får den rette salgstræning, du kører løbende sambesøg og har hele tiden fingeren på pulsen i forhold det samlede salg og den enkelte konsulents trivsel og succes.

Du kan evt. også selv tage ansvaret for enkelte kundemøder. Det kunne f.eks. være boligforeninger m.m., hvor salget sker til en bestyrelse eller på et beboermøde.

Du bliver dine medarbejderes sparringspartner i dagligdagen, og du sørger for, at de har de bedst mulige arbejdsbetingelser – så de kan bruge deres tid effektivt, på det de er allerbedst til. På nuværende tidspunkt er der 7 konsulenter, der arbejder ud fra hjemmekontor, og som geografisk er spredt ud over det meste af Sjælland.

De får deres møder booket på baggrund af henvendelser fra interesserede potentielle kunder. Deres opgave er at sælge og rådgive om den rigtige løsning og samtidig sikre, at kunden får et korrekt tilbud tilpasset kundens ønsker og de tekniske muligheder. En del af rådgivningen handler også om, hvordan kunden kan finansiere løsningen, der typisk løber op i kr. 120.000+.


Dit hovedansvar omfatter bl.a.:

  • Udvikling og træning af konsulenterne, så holdet har de rette kompetencer
  • Afholde fællesmøder og individuelle samtaler med konsulenterne
  • Sikre god og effektiv kundehåndtering
  • Daglig sparring med konsulenterne
  • Løse evt. interne udfordringer i forhold til samarbejdet med andre afdelinger
  • Agere support for konsulenterne i forhold til deres salgsunderstøttende IT-løsninger
  • Løbende rapportering af salgsudviklingen og have styr på data.


Du er ansvarlig for det gode samarbejde med salgsorganisationen i Vest og de øvrige funktioner i OK. Du har derfor løbende møder med din salgschefkollega i Vest, i forhold til at optimere processer, udveksle erfaringer, koordinere fælles salgstræning, sikre fælles tilgang til god ledelse m.m.

Din baggrund
Du er formodentlig en erfaren salgschef, der med succes har ledet en effektiv salgsorganisation inden for salg til private. Du har måske solgt alarmsystemer, andre bygningsinstallationer, privatforsikringer, biler, finansiering eller lignende.

Det vigtigste er, at du stortrives som salgschef/-coach, og at du motiveres af at se konsulenterne udvikle sig og have succes.

Du bliver nødt til at have en vis teknisk flair og interesse for at sætte dig ind i produkterne.

Du er kendt for og har fokus på ordentlighed og teamwork, ligesom du går foran med en god energi og formår at skabe engagement og fælles fodslag, når det gælder om at levere Danmarks bedste salg.

Du har bopæl på Sjælland og kan selv vælge, om du primært vil arbejde ud hjemmefra, eller om du vil have en arbejdsplads i Taastrup, hvor serviceforretningen har kontor. Du skal under alle omstændigheder være indstillet på at være fleksibel i forhold til mødeaktivitet på hele Sjælland, og at der løbende vil være møder i Århus.


Du tilbydes at blive en del af en attraktiv og succesfuld virksomhed i vækst – og du indgår i et dedikeret og professionelt team. Du får et unikt brand i ryggen og en virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at rådgive om energiløsninger.

Du får en vigtig rolle i forhold til at sikre, at OK er bedst i Danmark, når det kommer til varmepumper, som vil være en af fremtidens dominerende grønne energiløsninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Christian Bonde på tlf. 4027 5900.


Ansøgning
Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.  

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.