Back Office Koordinator


Jobbet
Vil du arbejde med en bred vifte af administrative opgaver, herunder kunde og kollega support, leverandørkontakt, intern og ekstern koordinering, fakturering og serviceaftale styring i en virksomhed med fokus på god service og høj faglighed, så er her et job til dig.


Du er drevet af at ville yde en høj service og er struktureret og hurtigt til at danne dig et overblik. Vi forestiller os at du kommer fra en tilsvarende stilling og behersker dansk og engelsk i skrift og tale, har gode IT-færdigheder, er en erfaren bruger af MS Office-pakken og har kendskab til brug af CRM.

Du tilbydes
Et jobskifte der giver dig en bred vifte af udviklingsmuligheder både personligt og fagligt.
Du indgår i et professionelt team med godt humør og en høj faglighed i en organisation med høj aktivitet og usædvanlig stor alsidighed i opgaverne.
Du vil samtidigt opleve den mindre virksomheds fleksibilitet og oplagte muligheder for selv at påvirke din egen hverdag. Dertil kommer naturligvis en lønpakke der afspejler de stillede krav.


Yderligere information
Har spørgsmål til stillingen og/eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Har du lyst til og mod på denne opgave, så sendt os meget gerne dit CV. Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.