Frank Hallundbæk

+45 2292 8716
fh@karplusco.com

Jeg hedder Frank Hallundbæk og er partner og medstifter af KAR+CO. Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med udvikling af mennesker, herunder særligt ledere. De første mange år som officer i Danmarks forsvar og efter at have taget min cand.merc. i strategi og ledelse som ledelseskonsulent i flere forskellige konsulentvirksomheder.

Mit fokus er og har altid været at tage udgangspunkt der, hvor den enkelte leder og/eller virksomhed er og gerne vil hen. Jeg ser det som min opgave at udfordre og deltage med min erfaring, min viden og min personlighed, for at lederen kan følge et udviklingsspor, som opleves rigtigt for vedkommende og virksomheden. Samtale er mit vigtigste værktøj.

Kontakt mig i dag

Jeg tror på, at al udvikling/forandring starter med bevidstgørelse og erkendelse. Erkendelse af, at noget kunne være bedre, sjovere og/eller mere effektivt. Erkendelsen er udgangspunktet for læring, og læring er midlet til at sætte sig og nå nye mål. Denne proces kører sjældent af sig selv, den skal faciliteres, og dette gøres mest effektivt med ekstern, neutral hjælp. At hjælpe ledere med denne proces er min passion.

Jeg holder mig teoretisk ”fit” gennem mit virke som ekstern censor på HD, HA, cand.merc. og MBA/MPA studierne ved danske handelshøjskoler og universiteter.

Mine primære fokusområder i KAR+CO er: udvikling af ledelse, ledere og lederteams på alle de fire niveauer, vi arbejder indenfor.

Ring til mig på +45 2292 8716 eller send mig en mail på fh@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox