KAR+CO har fået endnu en Diamond Award

KAR+CO kåret en af verdens førende udbydere af Everything DiSC® og 5 Behaviours of a Cohesive Team®

Vi er utroligt stolte af vores 2018 Diamond Award.

For andet år i træk er KAR+CO blevet kåret som en af verdens førende udbydere af Everything DiSC® og 5 Behaviours of a Cohesive Team®. Dermed er vi og vores kunder på verdensplan blandt de blot 24 ikke amerikanske udbydere og brugere, som har fået denne pris.

Tusind tak til alle vores kunder, som viser os den tillid at bruge os som samarbejdspartner.

Det glæder os meget, at så mange danske og internationale virksomheder har valgt at bruge Everything DiSC®, som deres foretrukne kommunikationsværktøj i forbindelse med salg-, medarbejder-, ledelses- og teamudvikling. Det kan kun betyde, at vores kunder ser en tydelig effekt.

Vi er ikke i tvivl om, at det er, fordi Wiley er verdensførende på at udvikle og vedligeholde nye brugbare værktøjer. Vi håber, at vi snart kan vise Everything DiSC® Conflict, som snart er klar på dansk.

Ved at bruge Everything DiSC® i kombination med 5 Behaviours of a Cohesive Team® som grundlæggende ledelsesværktøjer, bygger man tillid og en kultur, som nedbryder uhensigtsmæssige barrierer mellem mennesker. Fordi jo bedre man lærer sig selv at kende og accepterer sine egne kvaliteter og særheder, jo mere tilbøjelig er man også til at acceptere og respektere andres. Der opstår en mere holistisk tilgang til andre mennesker, som frigiver passion og potentiale og understøtter samarbejde, innovation og fremdrift.

De er begge solide værktøjer til værktøjskassen, som både interne people & culture partnere og konsulenter har taget til sig og bruger aktivt.

Læs mere her: Profil-, HR- og Ledelsesværktøjer