Kan du lave ledertræning online – der virker?

Svaret er “JA” – Med en god facilitering af processen samt gode værktøjer

Ligesom en pilot træner i en flysimulator, før han flyver med rigtige passagerer. Og ligesom et fodboldhold træner, før de skal i kamp. Ligeledes kan ledelseskompetencer trænes i et læringsspil. Dette giver mulighed for at øve sig, uden at begå fejl, som rammer virkelighedens beslutninger og medarbejdere.

Du finder link til et gratis prøvespil lidt længere nede på denne side.

Læringsspil fra Actee

Hos KAR+CO anvender vi læringspil fra Actee til at facilitere ledertræning både online og fysisk. Spillene udgør en effektiv ramme omkring simulationstræning inden for fx ledelse, change management og kommunikation. I spillet bliver I som ledere præsenteret for en konkret forandring, som I skal gennemføre for at skabe resultater, samtidig med at I skal få medarbejderne i spillet med på rejsen.

Det er vigtigt med en god facilitering af processen, når I spiller sammen, så der bliver samlet op på læringen, og at I bruger spillet som et udgangspunkt for en god debat om fordele og ulemper ved de forskellige valg og beslutninger, som kan overføres til virkeligheden. Herigennem bliver I bevidste om, hvordan jeres beslutninger påvirker både resultater og motivation. Samtidig får I som lederteam et boost i arbejdsglæde og teamspirit. Faciliteringen står vi for, og det gør vi enten via Teams – eller sammen med jer fysisk.

Spillene kan afvikles 100% online, så Corona-restriktioner er ikke en hindring, men de kan også spilles sammen i et rum, hvor hver medarbejder sidder med en computer.

Du kan læse mere om online læringsspil og andres erfaringer her: White Paper om læringsspil

Gratis prøvespil

Du har nu mulighed for et gratis prøvespil

Modtag et link til et gratis ActeeChange prøvespil herunder.

Spillet omhandler det scenarie, at COVID19 nu er så meget under kontrol, at medarbejdere skal til at vende tilbage til kontoret og en ny hverdag. Hvordan håndterer du som leder denne situation?

God fornøjelse.

Vi er certificeret i facilitering af ActeeChange

Hos KAR+CO er vi certificeret i facilitering af ActeeChange, som rummer mere en 15 spilscenarier i forandringsledelse og andre ledelsesværktøjer, som du kan spille med dit lederteam, samtidig med at vi har stor erfaring med ledertræning generelt.

Vi vil gerne høre, hvad du synes om prøvespillet og fortælle dig om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team med at komme i gang med online læringsspil som ledertræning. Vi kontakter dig derfor, når du har prøvet spillet, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan vente med at komme i gang.

De bedste hilsner

                          
Morten Kyhnæb Gantzhorn             Betina Bay Frandsen
Partner                                                 Partner
+45 2266 4288                                   +45 2546 6441
mg@karplusco.com                           bbf@karplusco.com
© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox